Over Wendy

Welkom in mijn Wondere Wereld! Ik ben Wendy van Wijngaarden, 34 jaar en ik woon in Utrecht met mijn twee katten Irem en Rossi. Waarover lees je op Wendy’s Wondere Wereld? Over mijn katten, mijn interieur en mijn leven als single dertiger in Utrecht. En over mijn liefde voor Nieuw-Zeeland en hoe dat ervoor gezorgd heeft dat ik bewuster ben gaan leven. Ik deel het allemaal hier!

Waar komt die liefde voor Nieuw-Zeeland vandaan?

In het najaar van 2018 reisde ik 3,5 week in mijn eentje door Nieuw-Zeeland, een onvergetelijke ervaring. Toen ik terug moest naar Nederland bleef een stuk van mijn hart achter in Nieuw-Zeeland. Ik ben verliefd geworden op dit ongelooflijke land met haar adembenemende natuur en hartelijke bewoners. Eenmaal thuis in Utrecht kon ik maar aan één ding denken: Ik wilde terug naar Nieuw-Zeeland.

Dus dat ga ik in het najaar van 2019 doen! En dan niet voor een maand, maar voor drie of misschien wel zes maanden. Op mijn website vertel ik je over mijn avonturen in Nieuw-Zeeland en neem ik je mee in de voorbereidingen voor mijn volgende reis.

Hoe ziet mijn Wondere Wereld er verder uit?

Ik werk als Recruiter bij een heel tof IT-bedrijf in Utrecht waar mijn kennis en ervaring op het gebied van HR, (arbeidsmarkt)communicatie, social media, bloggen, en mijn passie voor het verbinden van mensen allemaal samenkomen.

Wanneer ik niet aan het werk ben, knuffel ik met mijn katten, ga ik uit eten met vriendinnen, aanbid ik de zon op mijn balkon, kook ik, reis ik, verzorg ik mijn 50 planten en schrijf ik. Ik schrijf in dagboeken, blogs, dankbaarheidsschriften, op social media, en op deze website. Schrijven geeft me de mogelijkheid om anderen een kijkje te geven in mijn leven, mijn gedachten te ordenen en mijn doelen helder te stellen. En hopelijk motiveer of inspireer ik er ook af en toe iemand mee. πŸ˜‰

Ik wens je veel leesplezier op Wendy’s Wondere Wereld!

Liefs, Wendy

Wendy van Wijngaarden - Welkom op mijn website - Wendy's Wondere Wereld - Blog - Nieuw-Zeeland - Lifestyle
Hoi! Dit ben ik!

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.