RecruitWent

Op 1 april 2019 (geen grap!) ben ik mijn eigen bedrijf RecruitWent begonnen waarin ik me bezighoud met interim recruitment en HR- en recruitmentadvies. Na ruim 10 jaar ervaring in HR en recruitment binnen de juridische dienstverlenging en de IT ben ik klaar voor de volgende stap!

Wendy van Wijngaarden - RecruitWent

Mijn dienstverlening bestaat uit twee onderdelen:

Interim recruitment

Als interim recruiter help ik werkgevers op tijdelijke basis met hun wervingsvraagstukken. Dat kan bijvoorbeeld gaan om vervanging tijdens (zwangerschaps)verlof, een bestaand team ondersteunen wegens toegenomen drukte, of verbeteringen doorvoeren in recruitmentprocessen.

Recruitmentadvies voor MKB’ers

Daarnaast adviseer ik MKB’ers over het werven en behouden van talent. Als directeur in een MKB-bedrijf besteed je je tijd en aandacht dagelijks aan talloze ondernemersuitdagingen. Recruitment kan daar -zeker in de huidige krappe arbeidsmarkt- een groot onderdeel van zijn.

Begrijp me niet verkeerd: recruitment is geen rocket science. Maar het is wel een vak. Zonder de nodige kennis en ervaring kan het ontzettend lastig zijn om nieuw personeel aan te nemen. Om het nog maar niet te hebben over het behouden van je toppers. En om te groeien met je bedrijf, heb je personeel nodig. Niet zomaar een nieuwe medewerker. Je wilt iemand die zich thuis voelt binnen je bedrijf, want gelukkige medewerkers zijn productiever en loyaler.

Daarom help ik MKB-bedrijven om te ontdekken wat zij kunnen doen of verbeteren om talent aan te trekken. Zo kunnen zij zich richten op hun core business, zonder teveel tijd te hoeven besteden aan bijzaken.

Benieuwd hoe ik jouw bedrijf kan helpen met RecruitWent?

Wil jij meer weten over mijn dienstverlening rondom interim recruitment en HR- en recruitmentadvies? Neem contact met mij op of bekijk mijn profiel op LinkedIn.

RecruitWent interim recruitment en HR- en recruitmentadvies
Een droom die uitkomt: RecruitWent is ingeschreven bij de KvK!