Ik ben verhuisd, tijd voor een housewarming!

Drie maanden geleden was ik nog volop aan het klussen in mijn nieuwe appartement, inmiddels ben ik helemaal gesetteld! Sterker nog: het is alsof ik hier al jaren woon, zo vertrouwd voelt het. Tijdens het klussen kwam mijn droomhuis steeds dichterbij. De kleur op de muren (early dew!), de lichte vloer, alles is precies geworden zoals ik het me voorstelde. Niet alleen het huis zelf maakt me superblij, ook de ligging en het zonnige balkon vind ik geweldig! Het enige wat nog ontbrak was een goede housewarming, dus die vierde ik afgelopen weekend!

De housewaring – deel 1

Om precies te zijn vierde ik het eerste deel van mijn housewarming… Mijn huis is best ruim voor mij alleen, maar als mijn vrienden, collega’s en familie allemaal tegelijk komen dan wordt het toch wel erg vol! Bovendien ben ik een enorme stresskip als het aankomt op feestjes: ik ben altijd bang dat ik te weinig eten en drank in huis heb en baal ervan dat ik mijn gasten aan het eind van het feestje amper gesproken heb. De housewarming wordt dus in tweeën gedeeld: een borrel voor vrienden en (oud-)collega’s en later nog een borrel met eten voor familie.

Bijzettafel - lamp cactus hema - tegelsprek Roodgras - Wendy's Wondere Wereld
Cadeautjes! Een bijzettafeltje, cactuslamp en poezentegeltjes!

Partytime!

Ik heb een geweldige avond gehad en voor zover ik weet mijn gasten ook! Mijn drank- en snackvoorraad bleek ruim voldoende, Irem en Rossi gedroegen zich voorbeeldig en mijn woonkamer blijkt heel geschikt als dansvloer. Er werd niet geklaagd door buren, maar dat kan ook komen doordat mijn bel stuk was… En de onderbuurman borrelde gezellig mee, dus die had in ieder geval geen geluidsoverlast. 😉 En ja, er zijn foto’s, maar die zijn niet geschikt voor online publicatie, haha!

Wat een geweldige cadeaus heb ik gekregen! Cadeaubonnen van Etsy om eindelijk een dierenhoofd met glitters te kopen dat al tijden op mijn wishlist staat, een bijzettafeltje dat perfect in mijn interieur past, een cactuslamp, geld, ik ben waanzinnig verwend. Het meest originele cadeau vond ik deze gepersonaliseerde muurtegeltjes met Irem en Rossi in de hoofdrol! Ze hangen inmiddels te shinen aan mijn muur, een geweldig cadeau voor een crazy catlady als ik.

Tegelwijsheid met Irem en Rossi door Roodgras - Wendy's Wondere Wereld
Handgetekende tegeltjes van Roodgras!

The day after

Schoonmaken vóór een feestje, dat heb ik inmiddels wel afgeleerd. Ik steek liever mijn energie in het schoonmaken achteraf! Ook deze keer bleek dat weer hard nodig, ai! Na flink stofzuigen en dweilen en een wandeling naar de glasbak zag het er stukken beter uit gelukkig. Wat overigens niet meevalt als je maar een paar uurtjes hebt geslapen en stiekem best katerig bent. 😉 Tja, voor een goed feestje moet je wat over hebben!

Op naar de housewarming – deel 2

Nu heb ik nog 1,5 week om na te denken welke hapjes ik ga maken voor de familie-housewarming, oftewel deel 2! Misschien kan ik dat combineren met mijn kookdoelen voor dit jaar, daar heb ik namelijk nog flink wat werk te verrichten. Shakshuka en een recept met spruiten heb ik inmiddels gemaakt, nog 6 kookdoelen te gaan dus. Zelfgemaakte falafel en hummus is best leuk voor een housewarming, toch?

Benieuwd hoe mijn appartement er uitziet nu het helemaal is ingericht? Binnenkort deel ik wat foto’s!

2 thoughts on “Ik ben verhuisd, tijd voor een housewarming!

  1. Hé wat leuk, weer een blog! Ik durfde een housewarming niet aan, omdat ik bang was dat mijn mooie interieur er aan zou gaan. Maar zoals jij het beschrijft klinkt het best leuk, misschien toch maar met mijn verjaardag een feestje in huis geven. Ben benieuwd naar de foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *